Over Mij

‘Let’s Create Your Healthy Lifestyle’

Welkom op Fit met Charlotte! Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Naast allerlei lekkere en gezonde receptjes, draait het hier ook om het complete plaatje. Daarom schrijf ik blogs over gezondheid, gezonde voeding en geef ik tips om voldoende te sporten en te bewegen. Daarnaast kun je lezen hoe je balans creëert in je leven en vind je blogs omtrent je persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen jaren heb ik namelijk geleerd dat een healthy lifestyle samenvalt door gezonde voeding en voldoende beweging te combineren met de juiste mindset.

Al mijn kennis en ervaringen verzamel ik nu op mijn blog waarmee ik je hoop te inspireren en motiveren tot het creëren van jouw persoonlijke gezonde levensstijl. Geen kortdurend voornemen meer of strenge diëten, maar een ‘way of life’, waarbinnen ook ruimte is voor genieten en net zo belangrijk: goed zorgen voor jezelf. Genieten van eten, het leven en houden van jezelf.

Over Charlotte

Ik ben Charlotte, 31 jaar en gek op eten, bewegen en schrijven. Hier wil ik alles over weten en leren en alles doen en proeven. Tijdens mijn studententijd waarin ik 13 kilo aankwam en mezelf op strenge (vaak zelfbedachte) diëten zette (waar ik uiteindelijk alleen nog maar meer van aankwam), besloot ik dat er iets moest veranderen. Ik wilde niet meer continu bezig zijn met wat ik op een dag wel of niet ‘mocht’ eten en waar het me vooral om ging: ik wilde me weer fit en energiek voelen! In die tijd ging ik samenwonen met mijn vriend en kreeg ik een baan als pedagogisch medewerker in de gesloten jeugdzorg. En… ik melde me aan bij de sportschool! Al snel groeide mijn interesses in krachttraining, evenals het effect van gezonde voeding op je lichaam en gezondheid. Maar hiernaast ontwikkelde ik mezelf ook op persoonlijk vlak waarin ik leerde van mezelf te houden en beter voor mezelf te zorgen. Door die gouden combinatie ga ik nu energieker, sterker en zelfverzekerder dan ooit door het leven.

Coaching

Na het afronden van de opleiding BGN Gewichtsconsulent, ben ik gestart met een opleiding tot ‘Life Coach’. Door deze combinatie kunnen we samen zorgen voor een blijvende verandering in je eet- leef- en beweegpatroon en help ik je om meer balans, geluk en rust in je leven te vinden. Door hierbij de levensgebieden te betrekken die voor jou van belang zijn, bekijken we samen hoe jij het beste uit je leven kunt halen. Het is mijn passie om jou te inspireren bij het creëren van jouw ‘healthy lifestyle’. Waar het mij om draait is dat jij je persoonlijke doel bereikt die we vooraf hebben gesteld. Neem contact met mij op als je vragen hebt of als je mij een persoonlijke bericht wilt sturen. Wil je aan de slag met het ontdekken van jouw persoonlijke gezonde levensstijl, vraag dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan en:

‘Let’s Create Your Healthy Lifestyle’