AFVALLEN EN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL? MELD JE AAN VOOR COACHING - FIT MET CHARLOTTE

gezonde levensstijl afvallen coaching

‘LET’S CREATE YOUR HEALTHY LIFESTYLE’

Wil je graag afvallen, aankomen of juist op gewicht blijven? Wil je meer bewegen, gezonder eten en je fitter in je vel voelen? Ik kan jou hierbij helpen!

Als gediplomeerd gewichtsconsulent help ik jou bij het bereiken van een gezond eet- en leefpatroon. We gaan samen aan de slag aan de hand aan jouw wensen en doelen.

Je eet- en leefpatroon blijvend veranderen!

Je kunt al een analyse gesprek aanvragen vanaf €25,-. Tijdens dit gesprek bekijken we samen naar jouw voedings- en bewegingspatroon en waar we verbetering kunnen aanbrengen. Kleine veranderingen maken vaak al een groot verschil! De adviezen zijn zo concreet en praktisch mogelijk, zodat jij hier meteen mee aan de slag kunt gaan. Thuis, onderweg, op je werk. Overal.

Werkwijze

Het doel van het traject dat jij uiteindelijk zelf in staat bent om je eet en leefpatroon blijvend te kunnen veranderen. Zodat jij leert wat wel of niet voor jou werkt en je dit zelf kunt toepassen.

Als gewichtsconsulent heb ik de rol van coach en zal ik je leren welke voeding jij het beste kunt kiezen en je adviseren over voldoende bewegen of sporten. Hierbij bespreken we allerlei situaties die jij in het dagelijks leven tegenkomt. Dit kan bv. zijn het doen van boodschappen, het lezen van etiketten, het aanbrengen van variatie in je voeding of het omgaan met sociale situaties.

Maak nu een afspraak!

Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden qua voeding en beweging die bij jou passen? Vraag dan nu een voedings- en bewegingsanalyse aan.

Al voor 25 euro bekijk ik met jou de knelpunten en geef ik je praktische tips om je healthy lifestyle te beginnen of uit te breiden! Let’s create your healthy lifestyle.

Neem nu contact met mij op, dan maken we een afspraak!


Wesley en Marleen: 

“Charlotte neemt de tijd om rustig met je door te nemen wat je doelen en leefgewoonten zijn. Hierop aansluitend maakt ze een persoonlijk advies. Wat ik als heel fijn heb ervaren is dat Charlotte heel goed weet waar ze het over heeft en dit helder kan overbrengen zodat het voor iedereen begrijpelijk is. Kortom, supercoach!!”

Gert-Jan:

“Met aardig wat overgewicht heb ik Charlotte gevraagd om met mij mee te denken en naar mijn voedingspatroon te kijken. Aan de hand daarvan heeft Charlotte mij uitleg gegeven over de werking calorieën, suikers en koolhydraten. Zij heeft mij geadviseerd om hier op te letten en een balans in te vinden en daarnaast aangegeven dat ik in het begin even moest doorzetten omdat er een verandering plaats zou vinden in mijn voedingspatroon. Na enige tijd begonnen de kilo’s er af gaan en daarmee steeg mijn motivatie. Nu 9 maanden verder ben bijna 30 kilo afgevallen en voel mij een stuk fit(ter) met en door Charlotte!”