Samenwerken

Let’s inspire each other and create new things! 

Wat leuk dat je met me wilt samenwerken! Dat kan op verschillende manieren.

Winacties

Ik vind het ontzettend leuk om mijn lezers te kunnen verwennen met een leuk cadeau. Op mijn Facebookpagina of Instagram komt dan ook regelmatig een leuke actie voorbij. Past het product bij de content van Fit met Charlotte? Neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Reviews

Als echte Foodie en gezondheidsfreak ben ik altijd benieuwd naar nieuwe producten, leuke hotspots en de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, voeding en persoonlijke groei. Mits het past binnen de content van Fit met Charlotte. Als je me iets op wilt sturen om kennis mee te laten maken, vraag dan even naar mijn adresgegevens en de mogelijkheden via info@fitmetcharlotte.nl.

Events

Wil je me uitnodigen voor een event, opening, workshop, (product)lancering of voor een review van jouw (healthy) hotspot? Leuk! Laat het me weten via de mail of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

Wellicht heb je nog een ander goed idee, dan lijkt het me leuk om dat te horen! Wil je contact met me opnemen? Dat kan per mail via info@fitmetcharlotte.nl of gebruik onderstaand formulier voor al je vragen. Misschien spreken en/of zien we elkaar snel!

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht