Win: De Healthbox van Juglen Zwaan + Wat zit er in de box?

De Healthbox van Juglen Zwaan! (winactie gesloten)

Ik ben altijd blij als de healthbox weer wordt bezorgd. Het voelt als een klein feestje waarbij je een heel leuk cadeau mag uitpakken. En uiteraard zijn alle goodies in de healthbox gericht op gezondheid en gezonde voeding, dus dat vind ik natuurlijk extra leuk! Deze keer is de Healthbox samengesteld door Juglen Zwaan. En het allerleukste: ik mag er 1 weggeven! Lees dus snel verder hoe je mee kunt doen met deze toffe winactie!

Dat ik altijd erg blij ben met de Healthbox kun je ook lezen in deze blog. Waarin ik uitgebreid een review van de Healthbox geef. In deze blog kun je lezen wat de Healthbox precies inhoudt en wat je ervan kunt verwachten. Ook kun je lezen welke abonnementen Healthbox precies heeft of hoe je 1 losse box kunt bestellen om het eens te proberen (#aanradertje).

De Healthbox samengesteld door Juglen Zwaan

Zoals ik al schreef is deze editie van de Healthbox samengesteld door Juglen Zwaan. Kennen jullie hem al? Hij is namelijk de oprichter van www.ahealthylife.nl Deze site heeft hij opgericht om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Hij heeft als motto dat je Alleen ver kunt komen, maar dat je samen nog verder kunt komen. Juglen houdt van positiviteit en groei. Hij gelooft dat gezonder leven voor iedereen mogelijk is. En laat ik het natuurlijk helemaal met deze visie eens zijn. Ontzettend leuk dat ik daarom deze editie van de healthbox weg mag geven. Zullen we eens kijken naar de inhoud ervan?

Welke producten zitten er in deze Healthbox?

Ananda – Chocoladereep
Chocola is gewoon altijd goed, dus extra leuk om hiermee te beginnen. Ananda. Chocolade is één van de rijkste bronnen van magnesium in de natuur. Ook bevat het heel veel antioxidanten. Eén of twee partjes per dag zijn al voldoende om effect te hebben in het lichaam. Ik gebruik puur chocolade vaak als schaafsel over mijn havermoutjes. Yum!

Breizh – Keltisch zeezout
Keltisch zeezout is het meest mineraalrijke zout ter wereld. Hierdoor heeft het een rijke smaak, waardoor chemische smaakmakers niet nodig zijn. Altijd handig om een molentje van in je keukenkastje te hebben staan!

King Soba – Boekweit Quinoa Noodles
Jeej! Glutenvrije boekweit-quinoa noodles! Deze heb ik al eens op en zijn ontzettend lekker! Boekweit en quinoa zijn geen graden, maar zaden. Ze zijn bijzonder rijk aan vezels en b-vitamines. De eiwitten die erin zitten zijn ook nog eens compleet van samenstelling.

Latzimas – Olijfolie
Er wordt heel wat gerotzooid in olijfolieland, maar niet bij Latzimas. Een olijfolie dus waarbij alle voedingsstoffen behouden blijven. Ik gebruik hem over salades! Heerlijk!

Original Superfoods – Kurkuma
Kurkuma, ik heb er een haat liefde verhouding mee. Ik hou niet van de smaak, maar wel van de krachten die dit kruid heeft om je lichaam te helen. Als je daar meer over wilt weten, lees dan even hier. Dit moet je gewoon in huis hebben!

Ralph Moorman – Boodschappen coach
Jullie weten inmiddels wel dat ik in de supermarkt goed kijk naar de producten die ik in mijn mandje stop. Ralph Moorman legt je in dit boek precies uit waar je op moet letten en welke keuzes je beter niet of wel kunt maken! Top-boek!

Healthbox Juglen Zwaan

Er is nog meer…

Seamore – Zeewierpasta
Deze pasta lijkt op tagliatelle, maar is in feite hand geplukt zeewier. Probeer maar eens, want de smaak is heerlijk! I sea pasta is 100% natuurlijk, biologisch, glutenvrij, veganistisch, calorie- en koolhydraatarm.

Tee Fee – Venkel smaak thee
De geuren van deze kruidige thee komen je vanzelf tegemoet zodra je de healthbox opent. Deze thee is al gezoet met stevia en door de venkel heeft het een kalmerende werking op je spijsvertering.

Testa – Omega 3
Tegenwoordig eten we weinig vis en als we die al eten is deze vaak gekweekt en bevat daardoor weinig omega 3, maar wel veel omega 6. Testa bevat de lange keten omega vetzuren EPA en DHA die we beiden nodig hebben. Helemaal plantaardig.

Vitals – Spirulina
In deze tabletten zit er niets anders dan spirulina. Geen rare hulpstoffen dus! Spirulina bevat bijzonder veel voedingsstoffen, zoals chlorofyl. Wie wil er niet dagelijks een beetje extra zonlicht?

Zechsal – Magnesiumspray
Veel Nederlanders lopen ongemerkt rond met een magnesiumtekort. Mensen met veel stress verbruiken al snel hun magnesiumreserve. Dit kun je aanvullen met deze handige spray die je op je huid aanbrengt! Ideaal toch?!

Royal Green – extra virgin kokosolie
Dit is de allerlekkerste kokosolie die ik heb geproefd. 100% raw & gecertificeerd biologische kokosolie. Ik bak en kook ermee, dus onmisbaar in mijn keukenkastje.

Word je hier niet ook ontzettend blij van of nieuwsgierig naar? De waarde van deze Healthbox is €145,-. Je kan hem eenmalig bestellen voor €45,- of je betaalt €34,95 per box als je een jaarabonnement afsluit (6 boxen per jaar). Maar je kan hem nu dus ook WINNEN!

Win: De Healthbox van Juglen Zwaan! (winactie gesloten)

Nu je een indruk hebt gekregen van alle mooie producten die er in deze healthbox zitten, begrijp je misschien waarom ik het zo tof vind dat ik deze healthbox mag weggeven! En tevens ook superleuk om te vieren dat mijn nieuwe website online is! Dat gaat mooi samen, dus lees hier hoe jij de Healthbox van Juglen Zwaan kunt winnen!

Zo doe je mee:

 1. Volg Fitmetcharlotte & Healthbox op Instagram of Facebook.
 2. Reageer met “Ik wil winnen” onder de Healthbox Winactie foto op Instagram, op Facebook óf in de comments onder deze blog. Reageer je op alle drie de social media’s? Dan maak je dus drie keer kans!
 3. Fingers crossed, want ik maak op vrijdag 19 mei de winnaar bekend!

Heel veel plezier en succes!

WINNAAR: @linetlifestyle, gefeliciteerd!

Liefs, Charlotte

 

109 Comments
 • Lynet

  Beantwoorden

  Goedemorgen Charlotte, ik denk dat je ‘ik wil winnen’ bedoelt? 😁 Ik ben onwijs benieuwd naar de magnesium spray, de boekweitnoodles en ook over spirulina lees ik veel goede dingen. Leuke veelzijdige box!
  Veel succes met je blog en een fijne dag x

  • Charlotte

   Hoi Lynet, Ja! Dat bedoelde ik inderdaad haha. Dankjewel! Heb het gelijk aangepast :). Dankjewel voor je complimentje! Fijne dag! Liefs!

 • Francis

  Beantwoorden

  Ik wil willen!🏆

  • Francis

   Dacht ook dat je ik wil winnen bedoelde maar toch Haha !

   • Charlotte

    Klopt helemaal 😉

 • Anouk

  Beantwoorden

  ik zie al reacties met dat het ‘winnen’ ipv ‘willen’ moet zijn, haha. maar ik wil nog steeds gewoon willen! 😀 had stiekem m’n fingers al extremely crossed bij healthinut, maar blijkbaar niet hard genoeg – so let’s try again! zo nieuwsgierig naar alles in dit doosie. have a nice monday!

 • Madam Groensel

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!! 🙌💚

 • Petra

  Beantwoorden

  Yesssss ik wil winnen!

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!!

 • Adriana

  Beantwoorden

  IK WIL WINNEN! 🙂

 • Simone Snijder

  Beantwoorden

  ik wil winnen!

 • Sanne Oosterbroek

  Beantwoorden

  Ik wil winnen !

 • Dorry S.

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! 🍀

 • Maureen

  Beantwoorden

  Ik wil winnen 🙂

 • Kirsten

  Beantwoorden

  Ik doe hier gewoon ook lekker mee! 🙂 Ik zou dit pakketje ontzettend graag willen winnen! Wat een leuke actie. 🙂 Succes met je nieuwe website meis!

 • Anne

  Beantwoorden

  Ik wil winnen natuurlijk! Alle producten in deze healthbox lijken wel voor mij geselecteerd met een tekort aan magnesium en zonlicht kan ik dit goed gebruiken!

 • Elisa

  Beantwoorden

  IK WIL WINNEN

 • Roxan

  Beantwoorden

  Ik wil dit HEEL graag winnen 😍.
  Momenteel in Griekenland op vakantie dus dan weet je het wel 😂.
  We hebben al besloten om hierna weer gezond en normaal te doen haha.
  We hebben al een boekje in een winkelmandje geplaatst die we 1 dag voor dat we naar huis gaan bestellen zodat die in huis is en meteen gebruikt kan worden!
  Dit sluit daar perfect op aan.
  Nu duimen ✌

 • Stephanie

  Beantwoorden

  Ik wil winnen

 • Ingrid

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! Superleuk!

 • Loesje

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! 😍👸🏼🏆💪🏼

 • Hilde Janssens

  Beantwoorden

  Ik wil winnen. Ik wil heel graag winnen zelfs 🙂

 • Alice

  Beantwoorden

  Ik wil winnen

 • Marleen

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Monique

  Beantwoorden

  Ik wil winnen 💪

 • Tamar van der Veen

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

  Een keer wat anders dan body&fitshop

 • Lieke

  Beantwoorden

  Yes, ik wil winnen! 🤗

 • Visser

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!!

 • Stacey Maes

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!!! Super interessante box! Altijd bereid nieuwe productjes te proberen 😉

 • Joke de Boer

  Beantwoorden

  Dit maakt de maandag tenminste leuk!!
  Ik wil winnen!!!!

 • Malissa

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!!

 • Tiffanny

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! 💪💪

 • Stephanie

  Beantwoorden

  Ik wil super graag winnen!!

 • Kelly Lekanne dit Deprez

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Anouk

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Anne

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Maartje

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Carolien

  Beantwoorden

  Ik wil winnen

 • Gonny Aarts

  Beantwoorden

  Wat een prachtbox weer. Vol met mooie producten. Die Squalan olie is zoooooo fijn.
  Dus JA:
  “Ik wil winnen”

  Bedankt voor de kans.

 • Floor

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! 🍀

 • Marjon

  Beantwoorden

  Jaaaa, ik wil winnnen!

 • Carlijn

  Beantwoorden

  Oeh jaaa ik wil winnen!

  En gefeliciteerd met je nieuwe site, ziet er goed uit!

 • Anouk

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! 𗀗

 • Sharon

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Linda

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! 💕 ik volg je op Facebook en Instagram (ik heb daar ook commentaren achtergelaten).
  En naaturlijke volg ik Healthbox 🙂

 • Shannon

  Beantwoorden

  Ik wil winnen, wat een lekkere en goede producten allemaal!!

 • Margriet van Lochem

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!!🤗

 • Tessa

  Beantwoorden

  Ik wil winnen ! 🎉

 • Rowie

  Beantwoorden

  Ik wil winnen ✌

 • Carolien

  Beantwoorden

  Ohhh yes please! Ik wil graag winnen!

 • Lauri Poppe

  Beantwoorden

  Whaaa gave healthbox! Ik wil wel winnen hoor! ☺️❤️

 • Femke Meijer

  Beantwoorden

  Tofffff! Ik wil winnen! 🍀

 • Marjolein

  Beantwoorden

  Leeeukk, ik wil heeel graag winnen! 🙂

 • Noa

  Beantwoorden

  ‘Ik wil winnen’. Wat? Ik wil niet winnen, ik wil hééél graag winnen 😉 ik ben sinds 2017 (lekker cliché haha) veel bewuster bezig gegaan met gezond maar vooral ‘goed’ eten. Ik ben aan het leren, maar weet nog lang niet alles. Ik denk dat dit een super leuke manier is om nieuwe producten te leren kennen! Ik kende je eerst niet, maar kwam je tegen op instagram. Super leuk blog heb je!

 • BerryBalance

  Beantwoorden

  Hoi Charlotte, wat een supertoffe actie!!! Ik wil ook winnen natuurlijk!! Leuk dat ik mee mag doen 🙂 Ik heb jullie alle twee op Facebook maar ook op Instagram gevolgd, en nu maar fingers crossed dat ik mag winnen 🙂 Groetjes en een hele fijne dag.

 • Laura

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!! 👌🏻🍒

 • Nathalie

  Beantwoorden

  Ik wil winnen 😍

 • Sophie

  Beantwoorden

  Ik wil winnen 💪🏻🍀!

 • Merle

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! lijkt me erg leuk om deze producten uit te proberen in mijn baksels en kooksels 🙂

 • Ilse van Dijk

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!! Echt super bad-ass graag want ik ben gaan stuiteren op mijn stoel bij het lezen wat er allemaal in zit!

 • Nele Heylen

  Beantwoorden

  Ik wil heel graag winnen! 😊 Ben benieuwd naar de spirulina pasta en de magnesium! Xx

 • Lisanne

  Beantwoorden

  IK WIL WINNEN! Super leuke actie om nieuwe gezonde goodies te proberen. Ik weet nog niet zo goed wat er allemaal is en waar je het allemaal kan kopen! Ook ben ik aan het trainen voor de dam tot dam loop in september waar ik aan mee ga doen! Daarom lijkt het me super leuk om deze box te winnen!😊😊💪🏽🏃🏽‍♀️🤞🏼

 • Kelly

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Meike

  Beantwoorden

  Wow wat een orgineel en super heerlijk pakket Charlotte. Daarvan zeg ik: IK WIL WINNEN!

 • Monique van der Sterren

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! 😍🤗

 • Kimberly

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!!

 • Sabine Rutjes

  Beantwoorden

  Ik wil winnen

 • Sherylle Wouters

  Beantwoorden

  Ik wil winnen. Heul graag! Mega benieuwd naar de Health box.

 • Ilse v orsouw

  Beantwoorden

  ik wil winnen

 • Esme

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! Ik zou heeeel graag deze healthbox willen winnen vol met lekkere en gezonde spullen! Ben al zo goed op weg met aankomen en zou graag op een gezonde en lekkere manier nog keer goeie voedingstoffen binnen krijgen die mij hierbij helpen!

 • Britt

  Beantwoorden

  Wauw, ik wil winnen!

 • Else Zwarteveen

  Beantwoorden

  Jaaaaaaaa ik wil ook graag via je website winnen 🙌🎉🎀

 • Shanice

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!! 😀😍😍 Ben gek op gezonde producten!! Dol op pure chocolade, zeewierpasta, kokosolie en al deze gezonde producten!! 😋
  Ik ben ook blogger bij Loversoffood en gek op gezonde producten. Heb ook een actieve levensstijl, ik doe huishoudelijk werk en ben gek op fietsen en andere actieve dingen!!
  Hoop een kans te maken!! 😍☺️ Groetjes Shanice.

 • Imane

  Beantwoorden

  Ik wil winnen 😍

 • Hafida

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Steffi

  Beantwoorden

  Leuk leuk! Ik wil winnen!! ☺️

 • Mandy Ronda

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Saskia

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!!! Mijn peuter houdt zo ontzettend van die thee… ☺

 • Ines Frankemölle

  Beantwoorden

  Ik wil winnen 🤞🏼🍀

 • Jill Geraets

  Beantwoorden

  Goedemorgen Charlotte! Deze healtbox lijkt me geweldig en ik wil al die producten zeker eens proberen. Zeewierpasta bijvoorbeeld, ben benieuwd! Dus, ja ‘ik wil winnen!’ 😄🍀 Leuke actie trouwens 🖒

 • Minke

  Beantwoorden

  Oeh ja, ik wil zeker winnen!! Goede motivatie/start om eindelijk weer eens goed voor mezelf te gaan zorgen :-).

 • Silke

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Marlies h

  Beantwoorden

  Ik wil winnen

 • Mabel van Lingen

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Laura

  Beantwoorden

  Wat een pretpakket! Ik wil winnen!

 • Manon

  Beantwoorden

  Ik wil winnen

 • Kim

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Nicole

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!! Heul heul graag😃😃

 • Sophie

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!!!

 • Timothy de Jong

  Beantwoorden

  Ik wil winnen.

  Top dat je dit doet!

 • Cynthia van Heck

  Beantwoorden

  Oeeh super leuk en lekker pakket! Ik wil winnen!!!!

 • Sabine

  Beantwoorden

  Ik wil winnen

 • Desiree koning

  Beantwoorden

  Whoehoeeee super zeg!!

  ➡ ” ik wil winnen ” 😍

  🍀 fingers crossed!

 • Rachelle

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! 🤗🤗

 • Miriam

  Beantwoorden

  IK WIL WINNEN ! Waauuww😍 ik wil heel graag die box met goodies winnen.

 • Saskia

  Beantwoorden

  Ik wil heel graag winnen!! Ik had de box vorige maand al besteld, maar deze heb ik mijn lieve zorgzame moedertje cadeau gedaan… Maar ik wil ‘m zelf ook heel graag!!!

 • Saskia

  Beantwoorden

  Oh ja, misschien helpt het als ik zeg dat ik morgen (17 mei) jarig ben…? #fingerscrossed

 • Rosanne

  Beantwoorden

  Hi Charlotte, ik wil (heel graag) winnen!! 🍀💚

 • Maartje

  Beantwoorden

  Ik wil winnen 😍🌼

 • Nynke

  Beantwoorden

  Ik wil zeker ste weten winnen😍 Always a good idea for the best nutrition in summer!

 • Umm Ibrahim

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! 19 mei wordt ik 22! En ben net begonnen met clean healthy eating dus kan he zooo goed gebruiken!!

 • Petra

  Beantwoorden

  Ik wil winnen.

 • Lidwien

  Beantwoorden

  Wauw wat een mega pakket! Ik wil winnen! Supergraag!!

 • Pien

  Beantwoorden

  Altijd heel erg benieuwd naar de Healthbox dus dit is een goede kans om het een keer uit te proberen! Ik wil winnen natuurlijk 🙂

 • Bo

  Beantwoorden

  Ik wil zeker wel winnen! Wat een super leuk en healthy pakket! Ben enorm benieuwd naar alle producten!

 • Merel

  Beantwoorden

  Ik wil winnen!

 • Lotte

  Beantwoorden

  Ahh ik wil winnen! 😍

 • Karlijn

  Beantwoorden

  Ik wil winnen! Wat een leuk pakket, ik ben super benieuwd naar de zeewier pasta! 🙂

 • Janie

  Beantwoorden

  Ha Charlotte!

  Kan ik nog winnen? Want dat wil ik :)!
  Ik wil graag wat aankomen en deze box kan me daarbij een gezond duwtje geven,
  ik zou er súperblij mee zijn 🙂 🙂 :).

  Lieve groet,

  Janie

Leave a Comment